Boabele de cacao: un rasfat delicios si sanatos!

Boabele de cacao crude sunt o sursa excelenta de antioxidanti, proteine, grasimi, carbohidrati, fibre, fier, calciu, magneziu, vitamine B, C si E.

Sunt ideale atunci cand simti nevoia de o gustare sanatoasa, un rasfat dulce intr-o zi de lucru aglomerata; nu contin zahar si au o valoare nutritiva ridicata, fiind foarte satioase.

Sunt recomandate pentru prevenirea bolilor de inima si pentru mentinerea nivelului de colesterol sub control.

Prajirea boabelor de cacao pentru fabricarea ciocolatei neagre le distruge o parte din proprietatile antioxidante, asa ca cel mai bine este sa fie consumate in stare cruda, uscate.

Pentru a profita din plin de beneficiile pe care le au boabele de cacao, apeleaza la pudra pura, 100% organica pe care o poti consuma pe post de bautura. Combin-o cu lapte proaspat (sau un substitut vegetal precum laptele de soia sau migdale), un strop de scortisoara si sirop de artar sau agave pentru indulcire.

Vei descopri ca sanatatea n-avut niciodata un gust mai bun!

Lasă un răspuns