Cu gandul la vara…

Nu-i asa ca va plangeti din cauza acestor zile mohorate si visati deja la vacanta de vara? Kangoo Jumps este un remediu eficient contra depresiei de sezon si un bun relaxant, datorita eliberarii de endorfine – faimosii hormoni care aduc starea de bine.

Zilele sunt inca friguroase, se insereaza de la ora 17.00, iar lipsa de energie specifica sfarsitului de iarna ne indeamna mai degraba spre canapeaua din fata televizorului decat spre sala de kangoo jumps. Nu va lasati prinsi in aceasta capcana (poate doar in weekend)!

Iarna nu este un motiv de sedentarism, ci un motiv in plus sa ne pregatim corpul si mintea pentru sezonul estival.

Un program kangoo jumps, efectuat in mod periodic si constant, contribuie la intarirea sistemului imunitar, la prevenirea excesului ponderal, la mentinerea tonusului si a starii de bine. Cu ajutorul acestor exercitii scapam de tulburari ale somnului, de depresie si vom avea un ritm de viata sanatos!

Pe langa faptul ca ne ajuta sa scapam de caloriile in plus, inevitabile in sezonul rece, kangoo jumps ne invioreaza mintea si trupul, ne alunga gandurile negative si ne face plinul cu energie si buna-dispozitie.

Avem o multime de motive pentru a face kangoo jumps indiferent de anotimp!

Lasă un răspuns