Kangoo si dieta: reteta magica pentru o viata sanatoasa si o portie generoasa de buna-dispozitie!

Sa mananc mai putin? Sa fac sport in fiecare zi?

Care este reteta magica pentru un corp de vis?

Sport si dieta! Cea mai eficienta metoda pentru a avea un corp de vis este modificarea simultana a dietei si a nivelului de activitate fizica; trebuie sa acordam aceeasi atentie ambelor obiceiuri astfel incat sa le mentinem pentru o perioada de timp indelungata.

Pentru a aplica cu succes aceasta reteta magica, trebuie sa ne facem un plan, sa ne stabilim obiective realizabile, sa ne organizam eficient.

Te-ai intrebat oare cand e cazul sa pui lacatul pe frigider si cand trebuie sa-ti iei un abonament full-time la Kangoo Jumps?

ACUM! Daca vrei sa ai o viata sanatoasa si o portie generoasa de buna-dispozitie! Ai grija ce si cat mananci si nu uita ca miscarea te tine in forma!

Prima regula este sa renuntam la vechile obiceiuri alimentare: fast-food, paine, orez, cartofi, dulciuri si sa reducem portiile. Legume, carne slaba, lactate, fructe si nuci in cantitati moderate. Sport de cel putin doua ori pe saptamana si minimum 2 litri de lichide pe zi (apa, ceaiuri, limonada).

Este foarte important sa alegi un stil de viata sanatos. De aici porneste totul: confortul fizic, psihic, felul in care interactionam cu alti oameni. Invatati sa mancati cat mai natural, dar cu savoare!

Lasă un răspuns