Kfit.ro - Kangoo Club

Despre KJ Studios

K FIT Studio este un club profesionist de Kangoo Jumps fondat in anul 2012 de Florin Tudor, Presenter Kangoo Dance; in prezent avem 3 locatii dedicate acestui sport: Mihai Bravu (Bucur Obor), Pantelimon (Ritmului), Otopeni (Ambasad’Or).

Indiferent de locatia pe care o alegi, vei beneficia de toate programele Kangoo Jumps (Dance, Power) structurate pe grupe de incepatori, intermediari si avansati, vei avea parte de ore motivante si antrenante alaturi de instructorii nostri certificati.

Cu alte cuvinte avem clase pentru oricine; pentru oricine doreste sa-si imbunatateasca calitatea vietii, sa-si doreasca un corp mai sanatos, mai frumos, mai armonios si plin de energie.

Rezultatele sunt vizibile inca de la primele sedinte: la nivel fizic, psihic, emotional.

Kangoo Jumps este forma de aerobic care lucreaza toata musculatura protejand in acelasi timp coloana vertebrala si articulatiile. Rezultatele sunt extrem de rapide, iar beneficiile pentru organism sunt nenumarate: ridica fesierii, reduce celulita in minimum o luna de antrenament, dezvolta in acelasi timp partea inferioara si superioara a corpului, lucreaza toata musculatura de la nivelul coapselor, soldurilor, abdomenului, picioarelor, bratelor, spatelui si ofera o stare generala de bine.

Avem cei mai buni instructori pregatiti sa te invete sa iubesti Kangoo Jumps, presenteri care stiu totul despre acest sport, ce va pot indruma in a va atinge obiectivele intr-un timp foarte scurt.

Si nu in ultimul rand, iti oferim servicii de calitate cu un raport calitate-pret excelent!