Florin Tudor Kfit

Florin Tudor

Oricât de jos aș fi, tot mă ridic și merg mai departe!

Florin Tudor este dedicat sportului inca din copilarie.

La doar 7 ani a inceput sa faca polo, participand pana la varsta de 20 de ani, la numeroase competitii nationale si internationale, ca membru al echipei Steaua Bucuresti.

In anul 2010 a obtinut atestatul de instructor international Kangoo Jumps, devenind astfel unul dintre primii instructori din Romania.

De atunci si pana in prezent a tinut ore la Kangoo Club Romania, a participat la diverse conventii, prezentari, evenimente si emisiuni televizate, promovand acest sport alaturi de Kangoo Team Romania.

Florin Tudor este primul instructor din România care a jonglat cu creativitate în coregrafiile de Kangoo Dance. Acest program KJ, dezvoltat de Florin foarte mult in ultimii ani, este foarte dinamic, energic si motivant; BPM-ul (batai pe minut) folosit la clase este foarte sus, uneori ajungand la 146.

Punctele forte ale lui Florin sunt reprezentate de coregrafiile avansate și orele de Kangoo Dance. Firea sa impunatoare funcționează ca un factor motivant pentru clientele lui, fapt pentru care multe dintre acestea au avut rezultate uimitoare, slăbind și până la 35 de kg.

Fiecare pas conceput de Florin te captiveaza si te provoaca. Niciodata un program KJ nu a fost atat de distractiv si usor de invatat precum Kangoo Dance by Florin Tudor!